Despre aspectul fizic

Azi e deja o modă să spunem că exteriorul nu ne interesează și că ne îndragostim exclusiv de conținut. Cam toți zicem asta pentru a nu părea superficiali în ochii altora. Da, e adevărat, dar dacă ambalajul nu prezintă interes nimeni n-o să stea să vadă ce e în interior. Sunt convinsă că pentru ambele sexe contează în mod egal exteriorul și că nimeni nu s-ar îndrăgosti de cineva dacă n-ar fi atras de persoana respectivă într-o oarecare măsură și fizic. Până la urmă dragostea e mai mult sau mai puțin înrudită cu atracția fizică.
Ne mințim pe noi înșine că ceilalți văd dincolo de aparențe și că există persoane care să se îndrăgostească de mintea noastră, nu de corp. Da, frumusețea e pieritoare, dar orice bărbat vrea lângă el o femeie frumoasă și vice versa.
Frumusețea e până la urmă subiectivă. Trebuie să lucrezi la corpul tău atât cât e nevoie pentru a te simți bine în el și încrezătoare. Atitudinea poate avea un efect important în ochii cuiva și în felul în care te percepe.
În orice caz, consider că trebuie să avem grijă de corpul nostru și că nu trebuie să fim 90-60-90 pentru a fi sexy în ochii cuiva. Doar să ajungem la o versiune a noastră care să ne satisfacă pentru a fi încrezătoare în noi înșine.3 comentarii:

 1. Eu m-am indragostit fara sa vad persoana aia cateva luni , nici macar o poza-voce sau altceva decat vorbe .:)) Ce pot sa zic e ca se creaza o conexiune asa , oricum aspectul normal ca a fost si el important cand ne-am vazut .

  RăspundețiȘtergere
  Răspunsuri
  1. Dacă nu vezi deloc persoana respectivă te îndrăgostești de sufletul lui/ei, dar așa în viața de zi cu zi mi se pare că pentru toți contează câtuși de puțin și aspectul.

   Ștergere
  2. De fapt " catusi de putin " e un " mai mult " ca ne indragostim de persoane care se apropie de idealul nostru .

   Ștergere